У Чернівцях чоловік зробив із власного пса боксерську грушу. Протягом місяців він безжально бив собаку. Страшне скавульчання чули сусіди, які про все сповіщали до поліції.

скріншот з відео

Втім, коли люди викликали волонтерів, допомога собаці вже не знадобилася, він помер.

У Чернівцях чоловік зробив із власного пса боксерську грушу.

У Чернівцях чоловік зробив із власного пса боксерську грушу. #НТН #новини #Свідок

Geplaatst door Свідок op Maandag 7 september 2020

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чоловік повісив собаку на заборі і бив його, як грушу. Якби волонтерок попередили раніше, вони б могли ще врятувати собаку.

"На розтині показало, що живого місця немає ні на одному органі", - говорить сусідка Світлана.

Сусіди давно скаржилися, що собаку нещадно лупцює господар. Вони чули як завиває собака, як мучається Дік. Тортури тривали місяцями.

"Наскільки ми знаємо, у всіх родинах над ним знущались. Він звик, що його б'ють, потім він відлежується, потім його годують. Для нього це було нормальне звичне життя", - розповідає зоозахисниця Анжела Косован.

Поліцію до будинку, де знущалися над собакою, викликали не раз, однак, марно. Врешті люди таємно відзняли відео жорстокого побиття. Ось тільки Діка це не врятувало. Проте разом з результатами розтину, цього вистачило, щоб у поліції відкрили крімінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною.

Але 26-річний підозрюваний зник.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Шкуродер жорстоко познущався над паралізованим псом - лупцював, як м'яч

Також портал «Знай.uа» писав, що У Тернополі невідомі розправилися з кошенятами: "Знайшли пакет в опаришах"

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Львовом шкуродер запхав котів у клітки і сховав у гараж - жалібно нявкали і кликали на допомогу