Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук вийшов до учасників пікету проти дистанційного навчання у школах, проте мітингувальники його перекрикували й спробували відібрати мікрофон. Повідомляє molbuk.ua.

Чиновник намагався поговорити з учасниками мітингу проти дистанційного навчання і закликав з розумінням поставитись до обмежень навчання у школах Буковини, які пов’язані із встановленням "червоної" карантинної зони.

Сергій Осачук заявив, що ніхто не задоволений дистанційним навчанням, адже воно не може повністю замінити нормальний навчальний процес.

"Це усвідомлюють усі – і уряд України, в тому числі, з прем’єр-міністром України, які дбають про те, щоби переглянути обмеження для "червоної" зони", – сказав голова ОДА.

Осачук додав, що українці проживають у "правовій державі, де постанови уряду мають вищу силу".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"І попри наші небажання і несприйняття, ми мусимо дотримуватися цих обмежень", – сказав чиновник.

Сергій Осачук розповів, що мав розмову з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем і запропонував уряду пом’якшити карантинні обмеження.

"Ми мусимо знайти форму, в якій мали би працювати спортивні школи, спортивні центри – там, де люди дбають про своє здоров’я і зміцнюють його. Але в тому числі говорили і про навчальні заклади", – сказав Осачук.

Мітингувальники вигукували "Ганьба", тож Осачук не зміг завершити свої репліки.

Один з учасників пікету підійшов до голови ОДА та спробував відібрати у нього мікрофон. Осачук намагався завершити своє звернення до мітингарів, але після того, як вигуки продовжувались, голова ОДА покинув місце події, повернувшись до приміщення "будинку з левами".

Як відомо, сьогодні в Чернівцях понад 150 людей зібралися під приміщенням обласної державної адміністрації на акцію проти дистанційного навчання у навчальних закладах.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Шкарлет розповів, коли в Україні почнуться канікули - "Кожен вирішує сам"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Львові хвору пенсіонерку викинули з лікарні через коронавірус: "Чекайте два тижні"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Запоріжжі коронавірус забрав життя співробітниці театру - вистави скасовано, артисти в жалобі