На Сокирянщині розшукують безвісти зниклого чоловіка. Він із товаришем відпочивав на березі річки.

7 вересня до поліції звернувся чернівчанин та повідомив, що під час спільного відпочинку на річці у Сокирянському районі зник його товариш, повідомляється у відділі комунікації поліції в Чернівецькій області.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Сокирянського відділення поліції. Правоохоронці опитали заявника та свідків події та з’ясували, що того дня двоє чоловіків приїхали відпочивати на річку у село Непоротове. Після спільного розпивання алкогольних напоїв один із друзів пішов розкладати намет на березі річки, після чого помітив відсутність свого 43-річного товариша. Чоловік залишив свої особисті речі та мобільний телефон на столі.

Пошуки зниклого тривають. До них долучилися також рятувальники та водолази.

Нагадаємо, на Львівщині розшукують безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з дому та не повернувся.

Старосамбірським ВП Самбірського ВП ГУНП у Львівській області встановлюється місце знаходження безвісти зниклого Занько Романа Онуфрійовича, 30.03.1984 року народження. Відомо, що житель села Морозовичі Старосамбірського району 6 вересня поїхав на роботу у Львів після чого зв'язок з ним зник.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Особливі прикмети зниклого: зріст 180 см, середньої тілобудови, волосся русяве, очі голубі. Був одягнутий у футболку блакитного кольору, куртку сірого кольору, світлого кольору штани.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Львові зникла темноволоса дівчина, мама благає про допомогу - любить котів і часто хворіє

Також портал «Знай.uа» писав, що У Києві нахабний злодій взяв в оренду мопед і дав по газах, копи шукають голку в сіні

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Києвом малюк потрапив у полон дитячого майданчика – довелося різати