Вчора, 9 вересня, під Чернівецькою ОДА понад сто людей зібралися на акцію протесту. Про це повідомив кореспондент Апостроф TV Єгор Підкидишев в ефірі Апостроф Live.

"Люди вимагають, щоб у Чернівцях і тих районах області, які віднесли до "Червоної" карантинної зони, дозволили відновити навчання в школах. Батьки привели на акцію дітей. Ті стоять з плакатами "Ми за очне навчання", "Ми хочемо в школу"", - розповів кореспондент Апостроф TV.

Більшість людей були без масок і не дотримувалися соціальної дистанції.

До мітингувальників вийшов голова Чернівецької ОДА. Він розповів, що місцева влада звернулася з листом до Міністерства освіти з проханням дозволити очне навчання в початкових класах.

Крім того, уряд тамкже попросили переглянути обмеження "червоної" зони в питаннях навчання в школах.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Людей така відповідь не влаштувала. Вони вимагають негайно відкрити школи та садочки. Присутні і далі продовжують мітинг, озвучуючи свої вимоги і поки нікуди не розходяться", - додав кореспондент Єгор Подкидышев.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Чернівчани благають повісити замок на "будинок смерті" посеред міста: "Ідеальне місце для злочину"

Також портал "Знай.ua" писав, що У Чернівцях магістральний водогін лопнув, як мильна кулька - у місті ані краплі води

Також портал "Знай.ua" писав, що У Чернівцях шкуродер перетворив нещасного пса на боксерську грушу, сусіди оніміли: "Живого місця немає!"