Вчора, 10 вересня, на Центральній площі Чернівців пройшла акція проти так званого спільного інспектування позицій Збройних сил України у районі селища Шуми, що на Донеччині. Людей обурило, що інспектування відбуватиметься разом із бойовиками. Як повідомляє кореспондент ІА АСС долучилися до цієї акції близько сотні військових, волонтерів та небайдужих містян.

Фото: ІА АСС

Рішення про «спільне інспектування» ухвалили на засіданні Тристоронньої контактної групи. Інформація про це з’явилася на сайті Офісу Президента України.

Фото: ІА АСС

Чернівчани прийшли з плакатами "Ні капітуляції". Активісти вважають таке рішення влади ганебним та антиукраїнським, тому вийшли на протести по всій Україні. Вони закликають владу не допустити здачі позицій наших військових та капітуляції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Фото: ІА АСС

Стало відомо, що одноразового "спільного інспектування" в районі населеного пункту Шуми не відбудеться через постійну зміну запитів російської сторони. Україна отримала від ОРДЛО низку суперечливих вимог, які спотворюють характер домовленостей, заявили в Офісі Президента, повідомляє Укрінформ.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Під Дніпром помер легендарний волонтер - на Донбасі його чекали, як Бога

Також портал «Знай.uа» писав, що Боги війни з Тернопільщини відзначили день народження: "Пройшли бойове хрещення на Донбасі"

Також портал «Знай.uа» писав, що "Слуга народу" обізвала дітей Донбасу "немитими і нечесаними" – вибачення не допомогли