Якими іменами називають маленьких буковинців. У серпні 2020 року батьки буковинських малят обирали як загальновживані, так і рідкісні імена для немовлят. За інформацією, відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Чернівецькій області.

Серед цікавих імен, якими називали хлопчиків, –
Леон, Іцках, Йосиф, Маріус, Маріце,Дастін, Філіп, Даміан, Натан, Маторій, Фабіан, Райан-Марк, Едвін, Асибр, Авраам.

Дівчаток називали іменами: Наомі, Євеліна, Неллі, Лорена, Меланія, Ванеса, Аміра, Хадіжа, Міра, Біатріс, Єліса, Лія, Аніта, Емілі, Теодора, Злата.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що харків'янки влаштували бебі-бум - дитячим плачем наповнилися будинки городян. Тільки протягом доби 10 вересня в харківських Пологових будинках з'явилися на світ 48 дітей. 9 вересня в одному з пологових будинків міста народилася двійня – ще два братика, а 8 вересня медики прийняли на світ двох дівчаток.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус не перешкода - на Тернопільщині 7 жінок народили здорових малюків. На Тернопільщині останніми днями фіксується все більше і більше випадків зараження коронавірусом. Хворіють всі і навіть вагітні жінки.

Також портал Знай.uа писав, що "Пакунок малюка" замінили грошима, але отримати їх не просто - як не залишитися біля розбитого корита. З вересня поточного року українським породіллям перестануть видавати "пакунки малюка", замінивши їх грошовими компенсаціями. Замість пелюшок, дитячих речей та інших товарів, батьки новонародженого зможуть отримати грошову компенсацію в розмірі 5 тисяч гривень.