З Чернівців примусово повернуть на батьківщину громадянина РФ, повідомляє управління ДМС у Чернівецькій області.

Працівники Управління ДМС у Чернівецькій області спільно зі співробітниками Чернівецького ВП ГУ НП у Чернівецькій області виявили в обласному центрі росіянина, який порушив термін перебування в Україні та ухилявся від своєчасного виїзду за межі країни.

Щодо порушника міграційного законодавства застосовано стягнення згідно вимог ст. 203 КУпАП.

У зв’язку з тим, що іноземець мав складні стосунки з Кримінальним Кодексом України та міг сприяти погіршенню криміногенної ситуації на території області, його зобов’язано повернутися у визначений термін до країни походження.

Нагадаємо, на Львівщині ворожі спецслужби намагались завербувати медика-реабілітолога.

Стало відомо, що на Львівщині контррозвідка СБУ виявила факт вербування українця спецслужбами РФ. Так, контррозвідники Служби безпеки України викрили факт залучення громадянина України до негласної співпраці із російськими спецслужбами.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

На вимогу кураторів зі спецслужб країни-агресора українець мав збирати розвідувальну інформацію про учасників добровольчих батальйонів та військовослужбовців, які брали участь у бойових діях на сході нашої країни.