У Чернівецькій міськраді звільнилась ще одна людина із команди усунутого міського голови Олексія Каспрука – його багаторічна радниця Ірина Карімова.

Про це вона повідомила у електронній декларації, оприлюдненій на сайті НАЗК.

Зокрема, в декларації Карімова вказала, що подає документ "перед звільненням".

Раніше повідомлялося, що секретар Чернівецької міськради Василь Продан, який наразі виконує обов’язки міського голови Чернівців, звільнив з посади радника мера Володимира Пулинця.

Також пішов з посади керівник відділу міжнародних відносин Сергій Андрущак і повідомив про це у дописі на власній сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"В умовах, коли місто знову опинилося без міського голови, мені довелося написати заяву "за власним бажанням". Хоча точніше було б написати "за власним небажанням" працювати з "вийди отсюда розбійниками", які тимчасово опинилися у керма міста. Тож дякую усім колегам та партнерам за роботу і до скорих зустрічей", – написав Андрущак.

Також з посади радниці мера пішла Тетяна Шепелько. У своєму дописі у соцмережі Шепелько заявила, що збирається "повернутися восени, бо ще потрібна людям".

"Було багато чого, найбільше було людських проблем, люди дзвонили, приходили, розповідали і просили про допомогу, намагалась бути корисною людям, місцевому самоврядуванню, державі. Повернусь восени, бо ще потрібна людям, не тій владі, яку наразі залишаю в стінах Ратуші", – написала вона.

Нагадаємо, Верховний суд України скасував дію рішень двох судів про поновлення міського голови Чернівців Олексія Каспрука, відсторонивши його від посади. Водночас ВС передав справу щодо Каспрука на повторний розгляд судом першої інстанції.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Кернес піде на вибори, незважаючи на хворобу: "Все в силі"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Ляшка вирішили, хто посуне Кличка з мерського крісла: "Досвічений управлінець"

Також портал Знай.uа писав, гречка закінчилась? Депутат приїхав на Lexus за 3 млн роздавати виборцям кавуни