У Чернівцях депутати всеж таки зібралися на сесію міської ради після перерви. Обранці прийняли рішення про відновлення пільгового проїзду. Мова йде про міський електротранспорт. Що стосується приватних маршрутних транспортних засобів, то рішення ще має прийняти виконавчий комітет.

22 вересня, зі слів секретаря міської ради Василя Продана, буде засідання виконкому, на якому розглянуть порядок відновлення пільгового проїзду.

"Ми розробляємо порядок відшкодування у режимі спецперевезень, виносимо його на виконком, який затверджує. Тоді відновлюється пільгове перевезення", - повідомила директорка департаменту праці та соціального захисту населення Чернівецької міської ради Людмила Березовська.

"Дозволити рухатися пільговим категоріям населення з 10 до 16, щоб не в час пік. Подивіться, сьогодні тролейбус від дріждзаводу до залізничного вокзалу не зупиняється. Люди чекають, бо він має повну завантаженість. Якщо ще будуть пільгові категорії, тоді люди точно не будуть їхати", - говорить заступник міського голови Юрій Бурега.

Нагадаємо, що дніпряни можуть безкоштовно їздити в транспорті, але пощастило не всім

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям слід терміново звернутися до органів соцзахисту, пільги на газ можуть розрахувати неправильно

Також портал Знай.uа писав, що субсидія в новому опалювальному сезоні: у Мінсоцполітики назвали важливу умову