У Чернівцях відбулося перше засідання оргкомітету, на якому визначили дату відзначення 612 річниці з дня першої писемної згадки про місто.

День міста Чернівці у 2020 році святкуватимуть 3 та 4 жовтня. Про це повідомила очільниця управління культури Чернівецької міської ради Юлія Сафтенко.

«Відбулося перше засідання оргкомітету з підготовки заходів до святкування Дня міста. Учасники оргкомітету визначили дату цьогорічного святкування - це 3 та 4 жовтня», - розповіла Юлія Сафтенко.

Очільниця управління культури Чернівецької міської ради зазначила, що наразі узгодили тільки проведення офіційної частини святкувань. Офіційна частина відбудеться традиційно на сходах Ратуші.

«Нині Чернівці перебувають у «червоній» карантинній зоні. Тому ми ще не можемо говорити про інші заходи в рамках святкування Дня міста. Наступне засідання оргкомітету відбудеться цього тижня», - розповіла Юлія Сафтенко.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що чернівчани наплювали на карантин і загуляли на весіллі - вірус коханню не перешкода У Чернівцях проводять епідемічні розслідування порушення карантину.

Також портал Знай.uа писав, що чернівецький архієпископ Онуфрій захворів коронавірусом, священика рятують у реанімації

Також портал Знай.uа писав, що хворий на коронавірус Кернес у важкому стані, медики не дають прогнозів У мера Харкова Геннадія Кернеса - коронавірус і двостороння пневмонія, його стан оцінюється як "стабільно важкий".