У Чернівецькій області прикордонники та поліцейські неподалік кордону затримали буковинця, який через кордон намагався пронести наплічник з марихуаною. Про це повідомили у пресслужбі прикордонного загону.

Вчора, 16 вересня, близько 21:00 години в ході реалізації випереджувальної інформації спільною міжвідомчою групою затримано чоловіка, в наплічнику якого знаходилося близько 5 кг марихуани.

фото zahidnuy.kordon

Буковинця правоохоронці виявили за 400 метрів від кордону з Румунією. Молодик намагався в незаконний спосіб перетнути кордон із наркотичним зіллям, а надалі його, імовірніше, реалізувати на території сусідньої країни.

фото zahidnuy.kordon

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

За спробу незаконного перетину кордону прикордонники притягнули буковинця до адміністративної відповідальності та передали співробітникам Національної поліції для проведення подальших слідчих дій. Щодо наркотичної речовини, то її передано співробітникам СБУ в Чернівецькій області.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Хасиди-паломники окупували кордон - скрізь танці, сміття і бруд: "Обіср*ли всю машину, краса..." Деякі "паломники" намагаються перейти кордон в обхід прикордонних пунктів. На кордоні Білорусі та України утворилося скупчення кількох тисяч хасидів-паломників, які прямують до Умані для святкування єврейського Нового року.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті кордон з Угорщиною заполонили сотні заробітчан - рвуться на роботу, наплювавши на пандемію. Сотні мaшин в черзі, відсутність відповідної інфрaструктури, елементaрних людських умов під чaс довготривaлого очікувaння своєї черги перетворило нaйближче село Aстей у вигрібну яму в прямому сенсі цього словa.

Також портал Знай.uа писав, що в аеропорту "Бориспіль" затримали небезпечного вбивцю: шукали через Інтерпол