19-20 вересня в горах будуть заморозки на поверхні грунту 0-3°. Про це повідомляє Чернівецький обласний центр з гідрометеорології.

У зв’язку з вторгненням арктичних повітряних мас з півночі, по Чернівецькій області та місту Чернівці очікується різка зміна погодних умов - вдень 18 вересня посилення північно-західного вітру до 17-22 м/с.

18 вересня очікується зниження денних температур на 10-12°. 19-20 вересня в горах заморозки на поверхні грунту 0-3°. (І рівень небезпечності, жовтий).

18 вересня, по всій території України очікується вітряна і прохолодна погода. Майже у всіх областях країни різко впаде температура повітря, а подекуди навіть можливі заморозки.

Найтепліша погода прогнозується в Криму. Там повітря прогріється до +22 +24 градусів. Найхолодніше буде на Житомирщині, Сумщині та Чернігівщині, максимум – +12 +14 градусів. У Києві в п'ятницю повітря прогріється до +13 +15 градусів, буде сухо, але вітряно.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Львівщину сунуть заморозки. З приходом осені на всій території України відчутно знизилася температура повітря. Зараз вночі спостерігається прохолодна погода, а вдень ще світить ясне сонечко.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що "Червоні" хмельничани погрожують судом Зеленському. На Хмельниччині міська громада не повірила в статистику і звернулася до депутатів скасувати "червону" зону.

Також портал Знай.uа писав, що Кернес полетів у німецьку клініку в" антиковідній " капсулі - поранення викликало ускладнення. Він знаходиться в свідомості, до апарату ШВЛ не підключений. На даному етапі політик проходить обстеження в німецькій клініці.