26,7 кг бурштину - такі остаточні результати щодо спроби незаконного переміщення бурштину на кордоні з Румунією.

Як повідомляла митниця, в пункті пропуску «Порубне» співробітники Буковинської митниці Держмитслужби у взаємодії з Департаментом протидії митним правопорушенням та контрабанді Держмитслужби та за участі Управління СБУ в Чернівецькій області та прикордонного загону припинили спробу незаконного переміщення через митний кордон України каміння природнього походження, ймовірно бурштину.

Українець намагався перемістити через митний кордон у конструктивних порожнинах транспортного засобу 26,7 кг «сонячного каміння».

Через здійснену спробу приховати товар стосовно громадянина України складено протокол про порушення митних правил за частиною першою статті 483 Митного кодексу України.

Після проведення відповідного експертного дослідження, буде встановлено остаточну вартість вилучених предметів.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Словаччині затримали нелегалів на чолі з українцем - продавали "рабсилу" за смішні гроші. У східній Словаччині біля села Крчава (район Собранці) було затримано 5-х нелегальних мігрантів та їхнього провідника - ним виявився 39-річний українець Віталій С.

Також портал Знай.uа писав, що ″Зелений коридор″ не допоміг: у Борисполі затримали турка з 28 кг бурштинових прикрас. Київськими митниками у громадянина Туреччини вилучили прикраси з бурштину різних кольорів.

Також портал Знай.uа писав, що на кордоні з Румунією в траві виявили пачки валюти - "Чиї тисячі євро?" Кошти в сумі 9 тисяч 250 євро виявили за 15 метрів від лінії кордону.