У Чернівцях помер журналіст ТСН Олег Тудан. Йому було всього 36 років. В останні кілька років він боровся з раком стравоходу і йому навіть збирали гроші всією країною на операцію.

На жаль, 27 вересня, Олег помер. Про це повідомляє ТСН.

Лікарі зробили операцію журналісту і видалили пухлину, але хвороба дала рецидив цього року.

Українські медики збиралися вперше використовувати для лікування раку стравоходу імунотерапія. Даний метод два роки тому отримав Нобелівську премію з фізіології і медицини. Олег Тудан повинен був стати першим пацієнтом.

Гроші на курс імунотерапії Олегу збирали друзі, знайомі та небайдужі люди. За час перебігу своєї хвороби журналіст вів блог про цю хворобу. Він розповідав про те, як дізнався про свій онкологічний діагноз і як відбувалося лікування. Друзі та колеги вірили, що Олег поборе рак і одужає.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Сьогодні, після тривалої хвороби помер мій друг, відомий журналіст, музикант Олег. Він боровся до останнього, а разом з ним - і всі ми. Точно знаю, Олег сильніше ніж хвороба. Щирі співчуття. Спочивай з джазом, друг", - написавши Артем Жук.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що молода жінка померла під час пологів, убитий горем чоловік звинувачує лікаря: "Вивернули її навиворіт"

Також портал Знай.ua писав, що відомий український політик раптово помер, все сталося миттєво: "Відірвався тромб"

Також портал Знай.ua писав, що Алла Мазур зізналася, як її змінила онкологія, коротка зачіска-ще не все: "Навіть після хвороби..."