Чернівецька область тривалий час лідирувала за кількістю хворих на COVID-19. Минулого місяця в Чернівцях залишалося лише 29 місць для госпіталізації.

Як повідомив PavlovskyNews відсторонений від посади міського голови Олексій Каспрук, ситуація із коронавірусом в місті дуже складна.

"Кількість хворих в рази перевищує те, що було в квітні. Дуже багато моїх знайомих хворіють, на жаль, і вмирають", — зазначив Олексій Каспрук.

За словами Каспрука, проблема полягає не лише в кількості ліжок, а й у дефіциті медиків.

"Нам весною допомагали медики, які приїжджали з Дніпра, підміняти наших лікарів, які захворіли на коронавірус. Ситуація сьогодні вже краща, лікарі вже більш готові. Але все ж їх потрібно підтримувати. Дуже багато лікарів сьогодні працюють не за спеціальністю, вони фактично займаються коронавірусними хворими, будучи ЛОРами, окулістами, а також представниками інших спеціальностей", — зазначив Каспрук.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Львові трирічній дівчинці, яка бореться з коронавірусом, потрібна кров рідкісної групи - батьки благають про допомогу. Дитина вже 14 днів перебуває на штучній вентиляції легень.

Також портал Знай.uа писав, що у школах запровадять страхування від Covid-19: кому доведеться оформляти документи. Освітянам запропонують програми добровільного медичного страхування, які також передбачають страхування на випадок коронавірусної хвороби.

Також портал Знай.uа писав, що Конкуренту Кличка Березі поставили страшний діагноз: "Усі зустрічі і ефіри скасовуються" Береза також уточнив, що його діти, на щастя, вірус не підхопили.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще