У Чернівцях 29 вересня попрощалися з журналістом ТСН та співробітником Суспільного Буковини Олегом Туданом.

Олег Тудан понад три роки мужньо боровся з онкохворобою - з раком стравоходу. У 2018 році йому видалили пухлину. Недуга спершу відступала, але, зрештою, виявилася безжальною. Цього року в нього стався рецидив, який супроводжувався сильним больовим синдромом. 27 вересня в неділю Олега не стало. Йому було 36 років.

29 вересня попрощатися з ним прийшли рідні, друзі, колеги і просто містяни. Друзі просили всіх згадувати тільки щасливі моменти з Олегом. Адже це те, чого хотів би він сам.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що його знімки розліталися по всьому світу — помер легендарний український фотограф. Знаменитий український фотограф Віктор Марущенко пішов з життя після тривалої боротьби з важкою хворобою. Віктор Марущенко був засновником і директором власної школи фотографії.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що досвідчений лікар пригрозила швидким закриттям шкіл і дитсадків: "Я боюся" Вірус стає все більш агресивним, кількість хворих і померлих неухильно зростає. За словами інфекціоніста, школи можуть закритися вже в листопаді.

Також портал Знай.uа писав, що українці зможуть перевіритися на COVID-19 дешево і швидко: у ВООЗ розкрили деталі. Представники Всесвітній організації охорони здоров'я повідомили добру новину: готовий новий експрес-тест на COVID-19 - він дає результат за лічені хвилини і коштує не більше п'яти доларів.