Станом на серпень цього року проти грудня минулого року найбільше ціни на проїзд у міському транспорті зросли у Житомирській та Чернівецькій областях. Про це у відповіді на інформаційний запит УНН повідомили у Державній служби статистики України.

Так, станом на серпень 2020 проти грудня 2019 року ціни на проїзд у міської транспорті зросли у 6 областях: у Дніпропетровській області на 34,8%, у Житомирській на 99,9%, у Закарпатській на 3,9%, у Івано-Франківській на 50%, у Львівській на 25,2%, у Чернівецькій на 53%.

Зазначається, що в цілому по Україні без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях вартість проїзду на міський транспорт зросла на 10,1%.

Раніше портал Знай.uа писав про нові тарифи, борги і скорочені субсидії: що відбудеться з платіжками восени. Українцям щороку доводиться "миритися" з новими розцінками на житлово-комунальні послуги і хвилюватись за отримання субсидії, якої можуть позбавити в розпал опалювального сезону.

Також портал Знай.uа писав, що українцям розсилають підроблені штрафи за порушення ПДР: під прицілом довірливі пенсіонери. В Україні вже кілька місяців працює автоматична фіксація порушень швидкісного режиму. Українці почали отримувати від шахраїв підроблені штрафи.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що сотні тисяч українців обімліють від нових платіжок – переплата 500 грн. Антимонопольний комітет розповів про порушення постачальника тепла.