2 жовтня президент України Володимир Зеленський здійснить робочу поїздку до Чернівецької області. Про це повідомили у Чернівецькій ОДА.

У Чернівецькій ОДА наразі не знають деталі робочої поїздки, їх поки уточнюють. Раніше повідомлялося, що президент Володимир Зеленський відвідає об’єкти “Великого будівництва”. Відомо, що він відвідає збудовані мости у Розтоках (село в Путильському районі)

Минулого разу Президент України Володимир Зеленський відвідував Чернівецьку область 8-9 липня цього року. Тоді він ознайомився із ходом робіт на об'єктах "Великого будівництва" та пообіцяв місцевим мешканцям збудувати до кінця року новий міст у селі Маршинці Новоселицького району.

Також його очікували 9 вересня, але тоді він до Чернівецької області не приїхав.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, чому Зеленський звільнив Фокіна з КТГ по Донбасу? Експерт знайшов неочікувану відповідь. Думку з цього приводу висловив політичний експерт Ігор Лесєв.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що слуги Зеленського потрапили в антисемітський скандал у Львові, замішані євреї. У Львові рекламний борд партії "Слуга народу" зіпсували антисемітським написом.

Також портал Знай.uа писав, що соратниця Зеленського підчепила covid-19, ряди "Слуги народу" порожніють: "Я тримаюся..." Депутат заявила, що у неї трохи ослабло відчуття смаку, але бажання працювати слабкіше не стало.

Також портал Знай.uа писав, що Лерос пригрозив Зеленському і Єрмаку брудним компроматом: "Обговорюють напад на мене" Гео Лерос звернувся до президента з попередженням.