На Буковині поліцейські направили матеріали до суду за фактом жорстокого поводження з твариною. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Нагадаємо, що на початку вересня 2020 року на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що на території одного із домогосподарств у Чернівцях господар жорстоко поводиться із собакою.

Правоохоронці встановили, що вказаний чоловік опікується твариною за час відсутності господарів. Також він повідомив, що ніхто над собакою не знущався та категорично відмовився віддавати тварину.

В подальшому слідчо-оперативна група спільно з дільничним Шевченківського відділення поліції та волонтерами відреагували на повідомлення в якому йшлося про аналогічні дії цього чоловіка. Однак цього разу поліцейські виявили собаку без ознак життя.

Правоохоронці провели повний комплекс слідчих дій та встановили, що до вчинення кримінального правопорушення, причетний 26-річний чернівчанин, який опікувався твариною за час відсутності господарів. Окрім цього, розтин собаки показав, що тварина померла внаслідок зупинки серця, спричинена численними травмами.

Поліцейські повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального проступку за частиною 1 статті 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України і направили матеріали до суду за фактом жорстокого поводження з твариною. Відповідно до санкції інкримінованої статті, підозрюваному загрожує покарання у вигляді обмеження волі строком до трьох років.

Нагадаємо, що шкуродер жорстоко розстріляв на вулиці собак: зоозахисники назвали прізвище - балотується на виборах

Як повідомляв портал Знай.uа, дніпрянку мало не розірвала зграя голодних собак: "Думала, це кінець"

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі нелюди кинули трьох крихіток напризволяще: "Позбулися відповідальності"

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще