Президент Володимир Зеленський під час робочого візиту до Чернівецької області перевірив будівництво моста через річку Черемош у селі Розтоки Путильського району. Президент пройшовся новозбудованим мостом.

Спеціально до візиту президента на мості встановили намет із стендами “Великого будівництва”.

Побачивши стенд із будівництвом школи у селі Рідківці Новоселицького району, де президент був під час минулого візиту, Володимир Зеленський одразу поцікавився: “А школа вже готова?”.

Голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук почав виправдовуватися, що вона зараз у процесі здачі в експлуатацію.

“Там трохи затягнувся процес із документами”, - зазначив Осачук. Почувши це Зеленський ще раз перепитав, чи здали школу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Потім Володимир Зеленський пройшовся вздовж усього моста через річку Черемош.

Володимир Зеленський оглядає новозбудований міст через річку Черемош у селі Розтоки Чернівецької області.

Володимир Зеленський оглядає новозбудований міст через річку Черемош у селі Розтоки Чернівецької області.

Geplaatst door Офіс Президента України op Vrijdag 2 oktober 2020

Нагадаємо, під час візиту в село Розтоки Путильського району Кирило Тимошенко, заступник керівника Офісу Президента України, прозвітував, що уже наступного року Чернівецький аеропорт імені Леоніда Каденюка має повноцінно запрацювати.

«Аеропорт вже почали відпрацьовувати. Думаю, що наступного року він нормально вже буде приймати. І будемо розвивати його чи новий будувати. Але запустимо, щоб розвивати регіон, щоби було сполучення», - зазначив Кирило Тимошенко.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Зеленський дав губернатору Харківщини Кучеру 100 мільйонів: "Треба рятувати від раку"

Також портал Знай.uа писав, що Степанов на Хмельниччині пригрозив розбірками сімейним лікарям

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський зізнався "в коханні" Закарпаттю і наобіцяв золоті гори.