У Чернівцях літня жінка стала жертвою нахабної шахрайки. Про це повідомляє поліція області.

Як зазначається, ще наприкінці літа до правоохоронців звернулася 67-річна мешканка Чернівців, яка розповіла, що її ошукала нова знайома.

Через оголошення у газеті постраждала познайомилася із жінкою, яка називала себе «Матушкою Матроною» та обіцяла вирішення всіх проблем у особистому житті та лікування від хвороб.

Після кількох сеансів ворожка заявила, що син жінки – у смертельній небезпеці. Щоб його врятувати, треба провести магічний ритуал – зняти пристріт з грошей та дорогоцінностей, які є у жінки.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Жертва добровільно передала ворожці всі свої кошти, а коли прийшла наступного дня, виявила, що її нова знайома більше не мешкає в орендованій квартирі. Загалом зловмисниця зуміла заволодіти приблизно 16,5 тисячами доларів.

Після довгих розшуків правоохоронцям вдалося розшукати «Матушку Матрону» - у Київській області. 39-річній шахрайці повідомили про підозру, їй загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

Нагадавши, як шахрай з колонії виманив у пенсіонерів понад 60 тисяч гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, шахраї задіяли в новій схемі Нову Пошту.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві шахрай провернув грандіозну аферу з квартирою.