До поліції надійшло повідомлення від чернівчанина про те, що його 35-річний брат 2 жовтня вийшов з дому та досі не повернувся. Правоохоронці звертаються до громадян з проханням допомогти у пошуках безвісти зниклого чоловіка.

Прикмети:

  • зріст 170 см,
  • худорлявої тілобудови,
  • обличчя овальне,
  • волосся чорне,
  • очі карі

Може бути одягнутий в чорний спортивний костюм або чорну куртку та джинсові штани.

Поліція Чернівецької області звертається до громадян, якщо Ви володієте будь-якою інформацією, яка може сприяти встановленню місцезнаходження безвісти зниклого буковинця − прохання негайно повідомити на спецлінію «102».

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Запоріжжі зникла молода жінка, донька божеволіє: "У кущах знайшли сумочку з телефоном". Стало відомо про те, що в місті Запоріжжя зникла жінка віком 35 років. Ніхто не знає де вона може бути.

Також портал Знай.uа писав, що на трасі під Харковом знайшли двох дітей, які втекли від батька-наркомана - "Автостопом до мами" У планах братів було автостопом доїхати до Києва. Там нібито проживає та працює їхня матір. Поліцейські викликали швидку допомогу, оскільки виникли підозри, що діти хворі. Їх госпіталізували до Харківської інфекційної дитячої лікарні.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині зникла темноволоса красуня - рідні благають про допомогу. На Львівщині розшукують 28-річну Стельмах Надію з міста Борислав. Відомо, що дівчина зникла у рідному місті в районі бані, вона вийшла з дому та не повернулася.