На Буковині знайшли тіло оголеної жінки. У Сокирянському районі Чернівецької області 6 жовтня знайшли оголене тіло місцевої жительки.

Як розповіло OBOZREVATEL поінформоване джерело, загиблу помітила її родичка.

"Тіло 44-річної жінки лежало біля її власного будинку в селі Романківці. При огляді були виявлені синці", - розповіло джерело.

Чи була смерть насильницькою і коли отримані пошкодження, встановить експертиза. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, під Запоріжжям двірник під час прибирання виявив бездиханне тіло. Це виявилася жінка, якій було 88 років. Сталося це в понеділок, 5 жовтня в місті Мелітополь. Місцевий двірник виявив бездиханне тіло пенсіонерки, яке лежало в звичайному сквері, в якому щодня ходить і діти і дорослі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На місце прибули співробітники правоохоронних органів, і почали розглядати версію суїциду. Жінка могла просто вистрибнути з вікна своєї квартири. Жила вона на сьомому поверсі. Травми виявилися несумісні з життям, і пенсіонерка померла на місці.

Поліція відкрила кримінальну справу, їй належить з'ясувати всі обставини трагедії.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що під Києвом 14-річна школярка загинула під поїздом - йшла по рейках із запискою в руках

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові прощаються із загиблими в катастрофі Ан-26 курсантами - сумує вся Україна

Також портал Знай.ua писав, що українка втопила важко хвору дитину в каналі, щоб не дивитися на муки сина