У Чернівецькій області розшукують безвісти зниклого чоловіка. Про це повідомили у місцевій поліції.

Як зазначається, розшук чоловіка ведеться силами поліцейських Хотинщини. За інформацією правоохоронців, Томащук Валерій Васильович ще 27 вересня поїхав з дому, розташованого в селі Недобоївці. Він прямував до Чернівців, однак, чи доїхав він туди, невідомо. Назад чоловік так і не повернувся.

Про зникнення 47-річного сина повідомила до відділку поліції його 70-річна матір.

Прикмети зниклого: на зріст 180 сантиметрів, волосся русяве, коротко стрижене, очі карі.

Коли йшов з дому, був одягнений у джинсову куртку, штани з такої ж матерії, кросівки червоного кольору із синіми вставками.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Правоохоронці просять громадян, які могли бачити розшукуваного чоловіка, повідомити їм про його можливе місце знаходження.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Львівщині розшукують безвісти зниклу жінку, яка вийшла з дому і не повернулася. На Львівщині в селі Зубра зникла Лозинська Галина Ярославівна, 1979 року народження. Відомо, що жінка вийшла 2 жовтня і досі не повернулася. Зараз про її місцеперебування нічого не відомо, телефон жінки відключений.

Також Знай повідомляв, що у Львові розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину, яка проживала у притулку. Шевченківським ВП ГУНП у Львівській області розшукується безвісти зникла Товпаш Вікторія Віталіївна, 06.09.2004 р. н. (останні три тижні проживала в притулку на Левандівській).

Нещодавно Знай передавав, що у Львові розшукують батька з маленьким сином, які вийшли з дому і не повернулися. Сихівським ВП ГУНП у Львівській області розшукуються: Крук Андрій Євгенович, 1976 р. н., та його малолітній син-Крук Максим Андрійович, 2015 р.н, які проживають за адресою – м. Львів, вул. Вернадського. Родичі вийшли з дому 6 жовтня і до цього дня про них нічого невідомо.