Практично кожна дівчина мріє рано чи пізно вийти заміж, а це означає, що потрібно буде обрати весільну сукню. Журнал Vogue розповів, яких помилок не варто допускати при виборі весільного вбрання.

Читайте Знай в Google News!

Купувати сукню занадто рано / пізно

Після пропозиції руки і серця наступним етапом буде вибір весільного плаття для нареченої. Однак не варто з цим поспішати – спочатку необхідно продумати тематику торжества, щоб наряд гармоніював з усім навколо.

Купувати плаття занадто пізно - також погана ідея. Маючи в запасі вкрай мало часу, є ризик купити перший-ліпший наряд.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Яке ж оптимальний час для підбору сукні? Близько трьох-чотирьох місяців до весілля. Цього часу буде достатньо для підгону наряду по фігурі і підбору необхідних аксесуарів.

Брати з собою велику групу підтримки

Чим більше людей - тим більше думок. Брати з собою багато подружок або родичів може обернутися плачевно – наречена може просто заплутатися і ускладнити процес вибору. Кращий варіант-ходити на першу примірку однієї, а після кликати подругу або маму для погляду з боку.

Міряти сукні, які не по кишені

Спочатку слід визначиться з бюджетом і відразу відсіяти наряди, які будуть занадто дорогими. Якщо міряти сукні не по кишені, є ризик закохається в них, але після підібрати альтернативу дешевше буде вкрай складно.

Сукня не за розміром

Можна нескінченно обіцяти собі почати життя з чистого аркуша і схуднути перед весіллям. Однак, може щось піти не так і краще брати плаття відразу під справжні параметри. Так можна уникнути вечора в плаття, яке буде постійно тиснути і доставляти дискомфорт.

Примірка надмірно великої кількості суконь

Не варто влаштовувати глобальну примірку, намагаючись на себе надіти всі наряди, наявні в магазині. Таким чином можна заплутатися у виборі і навіть забути про багатьох сукнях, які сподобалися. Більш того, фізично виконати таку роботу буде вкрай складно.

За один день краще не проводити більше двох примірок і надягати не більше 6 різних весільних нарядів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що свекруха-відьма мало не зруйнувала шлюб молодого подружжя, ображена невістка зважилася не несподіване.

Як повідомляв портал Знай.иа, працівник сфери весіль закликав киян не одружуватися.

Також Знай.иа писав, що "Про що мовчать жінки" розкрили мінуси при очевидних плюсах заміжжя за іноземцем.