У Чернівцях прощаються із заслуженим лікарем України Погірляком Василем Степановичем. Про смерть легендарного медика розповіли його колеги на просторах Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Погірляк Василь Степанович був відомий як на Буковині, так і за її межами. Завдяки своїй мудрості і досвіду він зможу стати заслуженим лікарем України, а також побувати наставником для багатьох колег. Його любили і поважали по всій області.

"Пішов з життя відомий хірург на Буковині та за її межами, Заслужений лікар України, друг і вчитель - Погірляк Василь Степанович. Це непоправна втрата для нашого краю. Нам буде не вистачати Вас. Царство Небесне. Вічна і світла пам'ять!",- написав колега Олександр Рудой.

Пішов з життя відомий хірург на Буковині та за її межами , заслужений лікар України, друг та Вчитель - Погірляк Василь...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Олександр Рудой op Vrijdag 9 oktober 2020

Інший лікар з Буковини також висловила свої співчуття і розповіла про Василя Степановича тільки хороше:

"Сьогодні не стало заслуженого лікаря, який не займався назвами, а просто служив людям, багато років безвідмовно і без зайвих слів, тому що був дуже скромною людиною. Сьогодні, без перебільшення не стало засновника малоінвазивної хірургії в Чернівецькій області і якщо я б назвала його так за життя, він відповів би: залиште, це порожнє і йдемо працювати ... Сьогодні не стало мого вчителя, якому я і десятки лікарів зобов'язані вмінням ендоскопічної хірургії. Він був людиною з великої літери ... Ми захоплювалися ним за життя і будемо пам'ятати і згадувати ... Царство Небесне Вам, Василь Степанович! І спасибі за все!".

Сьогодні не стало Заслуженого лікаря, який не переймався назвами, а просто служив людям, багато років, безвідмовно і без...

Geplaatst door Lija Nikifor op Vrijdag 9 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лікарі з Дніпровського обласного центру екстреної медицини записали оригінальне відео, в якому у форматі репу пояснили, як реанімувати людину без спеціального обладнання.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Закарпатті помер кандидат у депутати в ОТГ, якого напередодні побили.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в обласній дитячій лікарні проходить лікування 8-річний Іванко.