У Чернівцях найближчим часом ціна на проїзд у маршрутках не знизиться, також не відновлять пільговий проїзд. Це питання лише планують винести на сесію міської ради. Про це розповів начальник департаменту ЖКГ Володимир Бешлей.

"Ми плануємо відновити у маршрутках пільговий проїзд, але наразі це питання лише обговорюється. Я не готовий сказати, коли це буде. Про пільговий проїзд говорив на сесії міськради і зауважив, що його потрібно відновити. Але потрібне рішення депутатів та виконкому міської ради", – каже Володимир Бешлей.

Володимир Бешлей зауважив, що вартість проїзду в маршрутках будуть обговорювати і її планують знизити, але наразі невідомо, чи ціна повернеться до п’яти гривень.

"В Україні до кінця жовтня ще триватиме карантин. У цей період мають бути спецперевезення, коли дозволено везти лише сидячих пасажирів. Потім тариф будуть переглядати. Не знаю, чи це буде п’ять гривень. Економісти департаменту будуть його розглядати, щоби був економічно обгрунтований тариф", - сказав Володимир Бешлей.

Нагадаємо, ще у березні пільговий проїзд у маршрутках Чернівців скасували під час карантину. У цей період так само підвищили ціну на проїзд у маршрутках з 5 до 7 гривень.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Києві водій трамваю накинувся з палицею на маршрутчика - "Майбутнє транспорту бореться з минулим"

Також портал Знай.uа писав, що тернопільський маршрутник забув про правила - "Попер у тунель проти шерсті"

Також портал Знай.uа писав, що закарпатських медиків пересадять на нові машини з мигалками: "З миру по нитці..."