На Буковині помер відомий лікар-хірург Іван Дорофей. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці КНП "Сокирянська райлікарня".

Помер лікар-хірург Іван Дорофей
Помер лікар-хірург Іван Дорофей

"11 жовтня 2020 року перестало битися серце авторитетної людини, висококваліфікованого лікаря-хірурга, мудрого наставника, порадника Івана Арсенійовича Дорофея", - йдеться у дописі.

Все своє свідоме життя він присвятив медицині Сокирянщини: працював завідувачем хірургічного відділення, а з 1985 року - лікарем-хірургом хірургічного відділення. За час роботи на ниві охорони здоров’я провів безліч хірургічних оперативних втручань, вилікувавши та врятувавши від смерті тисячі хворих.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Ми завжди будемо пам’ятати Івана Арсенійовича як висококваліфікованого фахівця, який завжди прийде на допомогу, оптиміста, виключно порядну, щиру і чесну людину.

Висловлюємо слова підтримки дружині померлого, нашій колезі Феодосії Юдівні, доньці Ірині Іванівні, онучкам і всім хто знав, поважав покійного. Вічна пам’ять…", - пишуть колеги.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що пішов з життя "класик вітчизняного мистецтва" У понеділок, 13 жовтня, стало відомо про те, що в Москві у віці 82 років помер талановитий художник Олександр Панкін.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові лікар переповненої інфекційки приголомшив зізнанням: "Такої біди ще не бачив" Анестезіолог розповів про переповнену інфекційну лікарню в Харкові.

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус скосив ще одного лікаря - на Тернопільщині помер реаніматолог. Коронавірус продовжує забирати життя медиків. На Тернопільщині помер лікар-реаніматолог Олег Петренко.