Поліцейські Сторожинецького району розшукують безвісти зниклу 12-річну жительку районного центру Масіян Дарію Михайлівну.

Пропала Масіян Дарія Михайлівна
Пропала Масіян Дарія Михайлівна

Сьогодні до чергової служби Сторожинецького відділу поліції звернулася матір дівчинки та повідомила, що 12 жовтня приблизно о 17 годині її малолітня донька пішла з дому та наразі її місцезнаходження невідоме.

Поліція Чернівецької області звертається до громадян з проханням допомогти у пошуках дівчинки. Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування розшукуваної – прохання терміново повідомити за номером спецлінії 102.

Нагадаємо, дитину, зниклу в неділю, 11 жовтня, у Вишгородському районі, знайшли в лісі в 20 кілометрах від будинку.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

16-річна Євгенія Кічко поїхала кататися на квадроциклі в селі Ровжі на вулиці Мисливська, додому дівчина не повернулася.

Поділившись на групи, поліцейські разом з волонтерами вирушили на пошуки Жені. Лісову гущавину прочісували поквадартно і близько 5 ранку 12 жовтня знайшли кинутий квадроцикл. Приблизно через 500 метрів знайшлася і сама дівчина.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Тернопільщині зник сивий чоловік з лисим чолом, родина б'є на сполох. 36-річний Михайло Ященко вийшов з дому і зник. Рідні не можуть зв'язатися з ним по телефону.

Також портал Знай.uа писав, що візочник врятував потопаючого на тому самому місці, де сам ледь не загинув і отримав інвалідність. Парадайвер Микита Ванков приїхав на причал в Анапі для зйомок фільму, але побачив у воді трьох чоловіків, один з яких тонув. Більше десяти років тому він на цьому ж причалі повз по дну і повторював фразу "Я буду жити".

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині шукають молоду красуню з чорним волоссям - вийшла з дому і зникла. 11 жовтня вона покинула місце проживання близько 14:00 і більше її ніхто не бачив.