Кандидата в мери Чернівців Віталія Михайлішина звинуватили у ймовірному підкупі виборців. 11 жовтня під час змагання “Садогурська миля” спостерігачі громадянської мережі "Опора" зафіксували, що Михайлішин подарував велосипед на заході, де агітували за його команду. Про це сказав координатор "Опори" Богдан Старик.

За словами координатора "Опори", спостерігачі звернулись до поліції із заявою про ймовірний підкуп виборців. Ведучий заходу, народний депутат Георгій Мазурашу від “Слуги народу” наголосив, що велосипед – подарунок від Віталія Михайлішина.

На своїй сторінці у Facebook Мазурашу написав: "Двом представникам "Опори" здалось, що залучення Віталія Михайлішина до вручення призів було "підкупом виборців" з його боку:))) Оскільки я поспішав, мені радили не витрачати час на спілкування з поліцейськими на тему тієї "брєдової" заяви."

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я є співорганізатором цих заходів, і ведучим. І після обрання народним депутатом України залишився в ролі ведучого. Ні, не напрошувався, просто деякі кажуть, що мій веселий стиль ведення добре сприймається більшістю, тому попросили, по можливості, "мікрофонити" і після обрання нардепом, а я не уявляю собі, як я міг би друзям, однодумцям, колегам у справі пропаганди спорту і здорового способу життя відмовити.

Ну, і до вручення призів у цих розіграшах я традиційно залучаю відомих присутніх - організаторів, партнерів, меценатів, олімпійців, посадовців і т.п.

Так сталось, що цього разу багато хто з традиційних організаторів та партнерів "Садогурської милі" перебувають у статусі кандидатів на місцевих виборах. Звісно, я не називав їх статус у виборчому процесі", - написав Мазурашу.

Віталій Михайлішин у коментарі Суспільному сказав, що лише вручив велосипед після розіграшу.

"Хотілося щоб більше було таких призів", - сказав Віталій Михайлішин в момент нагородження.

На питання за чиї кошти був придбаний велосипед, депутат не відповів, прокоментувавши таким чином: "Займіться роботою, а не ходите дивитися на різні розіграші".

Нагадаємо, що Катя Бужинська присоромила зіркових колег у політиці: "Навіщо всі лізуть?!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Пальчевський - діючий офіцер спецслужб Росії: Дмитро Гордон зробив гучну заяву в прямому ефірі

Також портал Знай.uа писав, що Леонід Черновецький готовий приїхати до Києва, щоб проголосувати за Сергія Шахова