У Чернівцях на проспекті Незалежності, 116 несподівано з`явився новий фонтан. Його будівництво ніхто не планував, він просто почав бити посеред проспекту, знісши асфальт: прорвало трубу, яку комунальники ремонтували 4 доби.

Відповідне відео опублікували у Facebook-спільноті "СтопХам Буковина".

"Намагалися якнайшвидше усунути аварію, яка була, щоб з`єднати склопластикову трубу з металевою, було прийняте рішення зварити коліно металеве і одягнути на з`єднання 2 величезних хомути шириною 80 см. Не витримало - зірвало від тиску", - пояснив начальник водоканалу.

Теперь більша частина чернівецьких вулиць знову лишилася без води. Скільки триватиме відключення - наразі сказати складно.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Намагаємося зробити все, щоби люди якнайшвидше мали воду. Зідзвонилися з фірмою, яка постачає труби. Вони доставлять потрібну нам трубу в Чернівці. Тоді будемо виконувати ремонті роботи. Поки що організовуємо підвіз води на вулиці, які залишилися без водопостачання", - розповіли комунальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "героя парковки" закидали сміттям. Судячи з усього, незадоволені жителі району обурилися тому, що водій поставив своє авто перед сміттєвим баком.

Як повідомляв портал Знай.uа, таксист вдарив по голові клієнтку і забрав у неї телефон. Зі слів постраждалої, таксист відмовився везти її за економним тарифом, після прийнятого замовлення і очікування його 15 хвилин.

Також Знай.uа писав, що у Львові новенький фонтан перетворили на смердючу калюжу - гори сміття та плаваючі пляшки