У Чернівцях чоловік хотів себе спалити через сімейні проблеми. Про це повідомляє патрульна поліції Чернівців.

13 жовтня, близько 16-ї години, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про намір самогубства на вулиці Кобзарська у Чернівцях.

Чоловік заявив, що покінчить життя, підпаливши себе. Інспектори роти ТОР Коломійчук Василь та Смоляк Юрій негайно направились на місце події. Заявник тримав у руках пластикову каністру з легкозаймистою рідиною червоного кольору.

Завдяки злагодженим та виваженим діям, патрульним вдалося попередити спробу самогубства та не дати чоловікові заподіяти собі шкоди. Патрульні врятували йому життя.

На місце події викликали карету ШМД. Чоловіка шпиталізували на стаціонарне лікування.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Згодом, чоловік розповів, що намагався так вчинити, через сімейні проблеми.

Ще одне врятоване життя

Ще одне врятоване життя: патрульні завадили самогубству чоловіка ⠀ Вчора, близько 16-ї години, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про намір самогубства на вулиці Кобзарська. Чоловік заявив, що покінчить життя, підпаливши себе. Інспектори роти ТОР Коломійчук Василь та Смоляк Юрій негайно направились на місце події. ⠀ Заявник тримав у руках пластикову каністру з легкозаймистою рідиною червоного кольору. Завдяки злагодженим та виваженим діям, патрульним вдалося попередити спробу самогубства та не дати чоловікові заподіяти собі шкоди. ⠀ Згодом, чоловік розповів, що намагався так вчинити, через сімейні проблеми. На місце події викликали карету ШМД. Чоловіка шпиталізували на стаціонарне лікування. ⠀ Дякуємо колегам за службу! Пишаємось💜 ⠀ #вашапатрульнаполіція_cv #ПатрульнаполіціяЧернівецькоїобласті #патрульнаполіціячернівці

Geplaatst door Патрульна поліція Чернівецької області op Maandag 12 oktober 2020

Раніше портал Знай.uа писав про те, що молоду львів'янку знайшли мертвою у ванній, замішані комунальники. Звичайне купання у ванні ледь не скосило усю сім’ю. 18-річна дівчина вчаділа просто у ванній кімнаті. Її сестра та мати були на волосині від смерті, коли на них натрапили сусіди.

Також портал Знай.uа писав, що убита горем Любов Успенська втратила коханого чоловіка: "Пройшов зі мною весь шлях" Відома російська співачка і шансонетка з українським корінням Любов Успенська повідомила про смерть колишнього чоловіка.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилася нова версія вбивства репера Енді Картрайта - тещу українця затримали. Який саме препарат був використаний для отруєння-невідомо, але раніше ЗМІ повідомляли, що незадовго до вбивства Марина Кохал шукала інформацію про якийсь медикамент для хворих на діабет.