У Чернівцях зафіксували білборди із провокативним змістом, у якому, ймовірно, звернулися до одного з кандидатів на посаду міського голови.

Відповідну світлину на своїй сторінці у Facebook оприлюднив журналіст Вадим Пелех.

На фотографії видно білборд, розміщений на одній з вулиці Чернівців. На ньому видно напис: "Ромо, тобі мало? Чернівчани".

У Чернівцях з’явивсь провокативний білборд

Найімовірніше, це звернення адресоване кандидату на посаду міського голови Чернівців Роману Клічуку.

Нагадаємо, під Києвом помітили рекламний білборд кандидата в мери від Партії "Європейська солідарність" Володимира Борисенка. І все б добре, якби білборд не був вивішений догори ногами.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фотофакт опублікували у Facebook-пабліку "Мій Бориспіль". Автори зазначають, що таких білбордів у Борисполі два. Зробили це спеціально або випадково, поки невідомо. У спільноті також зазначили, що жоден кандидат на пост мера "так себе не рекламував".

Раніше портал Знай.uа писав про те, що українці підловили слуг Зеленського на ганебнiй неграмотності: помилка на помилці. Українці знайшли граматичні помилки на бігбордах кандидатів від Партії "Слуга народу" на місцеві вибори.

Також портал Знай.uа писав, що на Хмельниччині кандидата на крісло голови села облили "кров'ю" Невідомі облили три агітаційні білборди фарбою червоного кольору.

Також портал Знай.uа писав, що у Тернополі "осліпили" кандидата в депутати, виглядає моторошно. Зіпсували агітаційні бліборди кандидатів від ОПЗЖ. На обличчя кандидатів наклеїли наклейки, на яких ще раз нагадали, за які цінності виступає дана партія.