Кандидат на посаду міського голови Чернівців Роман Клічук запросив своїх конкурентів на виборах Олексія Каспрука та Віталія Михайлішина на дебати. Дебати пройдуть на телеканалі "Чернівці" у п’ятницю, 23 жовтня о 19.00. Ведучою дебатів буде журналістка Лариса Сергєєва.

Про це йдеться у Facebook-дописі політичної партії "Єдина Альтернатива".

"Тиждень тому Роман Васильович викликав на класичні дебати команди Олексія Каспрука та Віталія Михайлішина, запропонувавши їм обрати дату, час та місце їх проведення, а також спільно узгодити ведучого. Станом на 21:00 сьогоднішнього дня жодної відповіді, а ні штаб Єдиної Альтернативи, а ні сам Роман Клічук не отримували", – йдеться у дописі.

"То ж ми взяли на себе відповідальність організувати класичні дебати самотужки", – повідомляється на сторінці партії.

Загальна тривалість депатів має становити 60 хвилин, вони відбудуться у форматі жеребкування та чотирьох блоків.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Представники кожної з трьох команд матимуть час представити себе, відповісти на питання ведучої, а також подебатувати на гострі теми з опонентами. Олексій Каспрук та Віталій Михайлішин пропонуємо вашим командам провести в останню, перед виборами, п'ятницю головну подію цієї виборчої кампанії — класичні дебати, які розставлять всі крапки над "і" перед важливим днем голосування", – йдеться у повідомленні.

Раніше кандидат на посаду мера Чернівців Роман Клічук відмовився від участі у теледебатах на телеканалі "Суспільне Буковини" зі своїми опонентами на виборах Олексієм Каспруком, Галиною Жук і Сергієм Качмарським.

Клічук пояснив своє рішення не брати участь у теледебатах власним несприйняттям формату передачі. Він також закликав інших кандидатів на пост мера – Олексія Каспрука та Віталія Михайлішина – прийти з ним дебати в будь-якому іншому місці.

Телеканал ТВА запропонував пізніше кандидатам на посаду міського голови провести теледебати і їх трансляцію у будь-якому зручному для них форматі. Клічук повідомив, що хоче, аби модератором на цих дебатах була людина, яка веде передачі на центральних телеканалах.

Раніше портал Знай.uа писав про 5 питань Зеленського у день виборів-2020: українцям пояснили, деталі опитування

Також портал Знай.uа писав, що Притула, Філонова, Шовковський і Присяжнюк: українські знаменитості ринулись в політику - всі на вибори-2020

Також портал Знай.uа писав про вибори до Київради: як безробітні кандидати рвуться працювати на дурняка