Передчасно пішла з життя молода працівниця Державної податкової служби в Чернівецькій області Надія Ватаманюк-Костомська.

Без мами залишились троє діток, повідомляється на сторінці податкової у фейсбуці.

Пішла з життя Надія Ватаманюк-Костомська
Пішла з життя Надія Ватаманюк-Костомська
фото з фейсбук

"Скорботна новина… страшна, жахлива, несправедлива… перестало битися серце чарівної жінки, дружини і мами трьох діток.

Нехай добрий, світлий спомин про Надію Євгенівну назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто її знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У нашій пам’яті Надія назавжди залишиться добрим другом, доброзичливою колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлої. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме її світлу та щиру душу в Царство Небесне. Вічна світла пам’ять нашій колезі і другу. Поділяємо біль та горе рідних!", - ідеться в дописі.

Причину смерті жінки не повідомляють.

Нагадаємо, у штаті Чикаго, США, помер легендарний український лікар-радіолог і меценат Юрій Сас-Подлуський. Відомий українець пішов з життя на 98-му році життя.

Свого часу Юрій Сас-Подлуський викупив на європейських аукціонах десятки неоціненних речей. Зокрема, мова йде про реліквії митрополита Андрея Шептицького. Їх він передав на зберігання до Ukrainian National Museum.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Києві помер бравий ветеран з Прикарпаття - пройшов Чорнобиль і Донбас

Також портал Знай.uа писав, що українець помер на заробітках у Польщі, рідні вбиті горем: "Не можемо поховати..."

Також портал Знай.uа писав, що Covid-19 "обирає" жертв по групі крові: названо пацієнтів з найважчими симптомами