Кандидат у мери Чернівців від партії "Єдина Альтернатива" Роман Клічук подав до суду на місцевий телеканал "ТВА". Він вимагає стягнути з медіа мільйон гривень компенсації за моральну шкоду через розслідування "Горілчана імперія" у програмі "Наскрізь".

Про це Клічук сказав у коментарі Суспільному.

Кандидат у позовній заяві просить визнати інформацію про нього недостовірною та стягнути коменсацію за моральну шкоду.

Передача вийшла в етер 15 жовтня. В передачі Клічука звинувачують у несплаті податків та продажі алкоголю з нефіскальними чеками. Позиції кандидата у випуску не було.

Після виходу передачі партія звернулась до телеканалу щодо спростування інформації. Клічуку запропонували взяти участь у прямому етері, втім він не прийшов.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Знімали передачу, за словами Клічука, не в його магазині, а у торгових точках, які йому належать, видають фіскальні чеки.

"Єдина Альтернатива" подала скаргу до Нацради з питань телебачення і радіомовлення з проханням перевірити телеканал.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Чернівцях кандидати в мери Каспрук, Клічук і Михайлішин поборються за крісло язиками. Клічук запросив конкурентів на дебати на каналі «Чернівці».

Також раніше портал Знай.uа писав, що на Буковині повісили кандидата в "слуги": "Рома, тобі мало?" У Чернівцях з'явилися провокаційні білборди.

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівцях Каспрук визвірився на суперника на крісло мера: "Торгує горілкою" Олексій Каспрук у прямому ефірі на телеканалі "ZIK" обговорив інших кандидатів на посаду мера.