У Чернівецькій області знайшли тіло священника, який пішов рибалити на Дністер та зник 15 жовтня. Про це molbuk.ua стало відомо з власних джерел.

Тіло священника знайшли у Дністрі на глибині 20 метрів. Приблизно у тому місці, де востаннє бачили його човен — біля села Вороновиця Кельменецького району.

До рятувальної операції було залучено десятеро водолазів із Чернівецької та Хмельницької області. Вони були ускладнені тим, що водолазам довелося проводити пошук на великій площі та значній глибині.

Раніше повідомлялося, що на Буковині у Кельменецькому районі розшукують священника, який пішов на рибалку і зник.

До пошуків священника на Дністрі долучилися водолази управління ДСНС у Чернівецькій області. На допомогу водолазам з Чернівецької області було залучено їх колег з Хмельниччини. Спільними зусиллями вони обстежували дно річки по обидва берега Дністра.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Одесою бурхливе море поглинуло 16-річного героя: "Рятував друзів..." Під Одесою в морі потонув шістнадцятирічний підліток. Намагався врятувати інших.

Як повідомляв портал Знай.ua у Харкові подруга Зайцевої "скупалася" в річці: "Кішка винна" У Харкові на набережній дівчина на автомобілі KIA знесла на великій швидкості огорожу, і опинилася у воді.

Також портал Знай.ua писав, що у Запоріжжі дитина впала в колодязь - захлинався і відчайдушно боровся за життя: "Я тут, матусю!" В службу «101» надійшла інформація про те, що в Комунарському районі міста Запоріжжя, на вулиці Сладській постраждала дитина.