Смачний, ситний і дуже яскравий салатик, який сподобається навіть тим, хто боїться їсти страви з майонезом. Салат "Прага" - справжнє блаженство навіть для гурманів. Він дуже сподобається багатьом. Спробуйте, не пошкодуєте.

Інгредієнт:

  • 200-250 грам відвареного філе курки
  • консервований зелений горошок
  • нарізані соломкою мариновані огірки
  • обсмажена на олії нарізана соломкою морква
  • 3 варених яйця
  • 10 штук чорносливу без кісточок
  • цибуля ріпчаста 1 шт
  • майонез

Приготування:

  1. М'ясо розділити на волокна.
  2. Яйця натерти на крупній тертці.
  3. Цибулю нарізати півкільцями і замаринувати на 20 хвилин в суміші оцту з водою.
  4. Чорнослив залити на 10 хвилин окропом і нарізати на 4 частини.

Салат викласти шарами, промащуючи майонезом.

Черговість шарів:

  1. Курка
  2. цибуля
  3. яйце
  4. огірок
  5. морква
  6. горошок
  7. Верх прикрасити сіточкою з майонезу і чорносливом

Салат "Прага"
Салат "Прага"

Смачного!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав про те, що необхідно для смачного борщу взимку: простий рецепт заправки з капустою. Борщ - це та страва, яка об’єднує українців. Майже у кожній сім'ї є свій рецепт цієї національної страви з різними добавками, але одне незмінне – для будь-якого борщу потрібна овочева основа.

Також портал Знай.ua писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою - пальчики оближеш. Свиняча відбивна, запечена в духовці з сиром - це найпростіший варіант відбивної навіть для починаючої господині.

Також портал Знай.ua писав, що взимку себе подякуйте: смачний рецепт заправки для солянок і розсольників. Така заправка універсальна - її можна додати до будь-якої першої страви та навіть до м'ясного блюда.