У Чернівецькій області зафіксували рекордний з початку пандемії приріст інфікованих-19-захворіли 248 осіб. Про це у своєму Facebook повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

За його словами, хворих коронавірусом місцевих жителів щодня стає все більше.

"Протягом останнього тижня обласний лабораторний центр фіксує понад 200 нових випадків щодоби. Сьогодні (21 жовтня) маємо черговий антирекорд в області-248 виявлених фактів інфікування-19", - написав Осачук.

Голова ОДА закликав пам'ятати про прості, але важливі правила, які можуть врятувати життя.

Всього в регіоні зафіксовано 18 тис.314 випадків коронавірусу, 8 тис. 302 з них активні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

В Україні станом на ранок 22 жовтня коронавірус підтвердили в 322 тис. 879 осіб: померли 6 тис. 043 пацієнтів, одужали – 134 тис. 898 осіб.

Всього у світі, за даними Worldometers, число інфікованих Covid-19 перевищило 41,4 млн.з них для понад 1 млн 136,3 тис. людина захворювання закінчилося летальним результатом, але вже майже 31 тис.пацієнтів побороли небезпечну недугу.

Раніше портал Знай.ua писав що "Віднялися ноги, але застуди не було": коронавірус вбив зовсім юну волонтерку. Стали відомі нові деталі про смерть юної активістки.

Також портал Знай.ua писав, що натовп роззяв під АТБ проігнорував карантин - знижки важливіші за здоров'я. Українці через знижки в АТБ махнули рукою на правила карантину.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленському пропонують ввести в Україні "комендантську годину", а Ляшка відправити в Антарктиду. Питання вакцини і жорсткого карантину викликає найбільші суперечки.