"Креатив" перед місцевими виборами в Україні вже є традиційним. У Фейсбук-спільноті СтопХам Буковина розмістили світлину з пікетчиками на вулицях Чернівців.

фото з Фейсбук

"Ось такий примітив сьогодні вранці організували опоненти Романа Клічука в декількох локаціях міста! Чого вони добитись хотіли - невідомо, насправді! Але примітив зашкалює!

Один із неповнолітніх хлопчиків вже стояв з бланшем, їх що примушували виходити з тими писюльками?

P.S. Клічук ще не мер, а вже створив безліч альтернативних робочих місць... для недолугих чернівецьких чорнопіарщиків.

Якщо хочете щоб виклали відео спілкування з пацанвою цією - пишіть хто з опонентів на посаду мера міг зробити цю заказуху", - написали під фото.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Чернівчани обурюються "нав'язливою" передвиборчою кампанією і залишають гнівні відгуки.

"Ну цей пікет.. реально цирк))) сама сьогодні бачила! Найголовніше не зрозуміло.. що вони хочуть цим сказати??? А чому не Михайлішин ти де? Або Каспрук де ти .. і де був всі роки коли був мером?)", - пишуть у коментарях користувачі.

Раніше портал Знай.uа писав про вибори мера Умані: Найвідоміший корупціонер України Антон Яценко знову проштовхує свого кандидата-невдаху. Антон Яценко веде в мери Умані керівника своєї приймальні і за сумісництвом депутатку місцевої ради Ірину Плетньову, яка за часів Януковича була активно задіяна у схемах «Сім'ї».

Також портал Знай.uа писав, що розлючений прикарпатець кличе Зеленського до суду: "Які можуть бути питання?" Житель Прикарпаття подав до суду на Володимира Зеленського. Позивач вважає, що проведення всенародного опитування на виборчих дільницях є порушенням закону.

Також портал Знай.uа писав про вибори мера Києва: соцдослідження показало справжню розстановку сил у столиці. Свіжі дані соцдосліджень показали фаворитів киян.