У Чернівецькій області зросла кількість підтверджених випадків коронавірусної інфекції. За добу на Буковині підтвердили більше трьох сотень нових випадків.

Про це в неділю ввечері повідомив голова обласної державної адміністрації Сергій Осачук на сторінці у Facebook.

За його даними, 25 жовтня в регіоні підтвердили ще 323 випадки захворювання з 752 досліджених зразків. Загалом на Буковині вже підтвердили 19728 випадків COVID-19, 10028 людей одужали (91 - за минулу добу). Кількість жертв складає 438.

"Тим часом коронавірус на Буковині встановлює нові антирекорди", - резюмував Осачук.

Станом на ранок 26 жовтня в Україні зафіксовано 348 тис. 924 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 6 тис. 464 летальний, 142 тис. 537 пацієнтів одужали. За минулу добу 25 жовтня виявлено 5 тис. 426 інфікованих.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про перші симптоми ГРВІ та covid-19: покроковий план, що потрібно робити замість паніки. При появі перших ознак ГРВІ необхідно слідувати простій схемі дій і з'ясувати, чи може це бути COVID-19.

Також портал Знай.uа писав, що хворий на коронавірус харків'янин зробив крок із вікна лікарні: "Попрощався з рідними" В Харківському обласному диспансері радіаційного захисту, пацієнт хворий коронавірусом вистрибнув з вікна четвертого поверху. На жаль, чоловік не вижив.

Також портал Знай.uа писав про явку українців на виборах-2020: де мешкають найсвідоміші громадяни в країні. На місцевих виборах в Україні було зафіксовано найбільшу явку виборців у Тернопільській, Львівській та Закарпатській областях. Найменше виборців прийшли в Херсонському, Миколаївському та Донецькому регіонах.