Заливний пиріг з капустою

Заливний пиріг з капустою
Заливний пиріг з капустою

Для такого пирога заздалегідь протушкувати капусту. Це допоможе вам швидше приготувати сам пиріг. У рецепті мінімум продуктів і сам процес готування не займає багато часу, а ось пиріг виходить просто дивовижно смачним і ароматним.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста тушкована;
  • борошно, 50 г;
  • сметана, 170 г;
  • яйця, 2 шт;
  • розпушувач, 10 г;
  • сіль

Процес приготування

  1. Капусту тушкуйте будь-яким зручним для вас способом, додавайте в неї найрізноманітніші продукти, наприклад, я часто ще беру грибочки, зелень, шматочки шинки. Якщо вам подобається, можете взяти і чорнослив.
  2. Збиваємо віночком трохи яйця, додаємо сметану і перемішуємо.
  3. Всипаємо просіяне борошно, сіль, розпушувач і перемішуємо.
  4. Я беру форму з діаметром 24 см, застилаю пергаментом і змащую рослинним маслом.
  5. Виливаємо половину тіста і рівномірно розподіляємо.
  6. Викладаємо тушковану капусту, рівномірно розподіляємо.
  7. Заливаємо капусту другою частиною тіста.
  8. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо пиріг близько 25 – 30 хвилин.

Пиріг виходить дуже м'яким і ароматним, відмінно підходить до ранкового чаювання або в якості перекусу, а також, як доповнення до вечері.

Раніше портал Знай.ua писав про те про морквяний торт на сковороді з сирно-банановим кремом - ідеальний десерт для збереження осикою талії

Також портал Знай.ua писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою - пальчики оближеш.

Популярні новини зараз

Українці привезли малюка в напівнепритомному стані в лікарню і потрапили в пекло: води немає, санітарки кричать

Китайський вірус в Україні "гасне" разом з першими заморозками: статистика МОЗ на 26 вересня

Путінські розвідники влетіли на українські навчання в Чорному морі: "Ставляться, як до м'яса"

Олександр Усик на очах у Ломаченка розправився з Ентоні Джошуа: британець був у шоці весь поєдинок

Показати ще

Також портал Знай.ua писав про просту сирну запіканку до чаю: мінімум турбот, максимум смаку.