Заливний пиріг з капустою

Заливний пиріг з капустою
Заливний пиріг з капустою

Для такого пирога заздалегідь протушкувати капусту. Це допоможе вам швидше приготувати сам пиріг. У рецепті мінімум продуктів і сам процес готування не займає багато часу, а ось пиріг виходить просто дивовижно смачним і ароматним.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста тушкована;
  • борошно, 50 г;
  • сметана, 170 г;
  • яйця, 2 шт;
  • розпушувач, 10 г;
  • сіль

Процес приготування

  1. Капусту тушкуйте будь-яким зручним для вас способом, додавайте в неї найрізноманітніші продукти, наприклад, я часто ще беру грибочки, зелень, шматочки шинки. Якщо вам подобається, можете взяти і чорнослив.
  2. Збиваємо віночком трохи яйця, додаємо сметану і перемішуємо.
  3. Всипаємо просіяне борошно, сіль, розпушувач і перемішуємо.
  4. Я беру форму з діаметром 24 см, застилаю пергаментом і змащую рослинним маслом.
  5. Виливаємо половину тіста і рівномірно розподіляємо.
  6. Викладаємо тушковану капусту, рівномірно розподіляємо.
  7. Заливаємо капусту другою частиною тіста.
  8. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо пиріг близько 25 – 30 хвилин.

Пиріг виходить дуже м'яким і ароматним, відмінно підходить до ранкового чаювання або в якості перекусу, а також, як доповнення до вечері.

Раніше портал Знай.ua писав про те про морквяний торт на сковороді з сирно-банановим кремом - ідеальний десерт для збереження осикою талії

Також портал Знай.ua писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою - пальчики оближеш.

Популярні новини зараз
Британець, котрий воював за Україну, розкрив жахливі тортури окупантів після полону: "Росіяни люблять..." Гороскоп на тиждень з 3 по 9 жовтня: на усі знаки Зодіаку чекає важкий тиждень, але Овни та Водолії будуть на межі Екстрасенс Макс Гордєєв попередив про можливість повторного наступу окупантів на Харків: "Тримайтеся" Як легко економити на електриці: проста порада українцям для зменшення сум за комуналку
Показати ще

Також портал Знай.ua писав про просту сирну запіканку до чаю: мінімум турбот, максимум смаку.