З 27 жовтня, у Чернівцях, Новодністровську і трьох районах Чернівецької області, які перебувають у «червоній» карантинній зоні, обмежили роботу ресторанів, кафе і їдалень.

Згідно з новими обмеженнями, таким закладам дозволено працювати з 8:00 до 18:00. Відповідне рішення під час засідання ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС).

«З вівторка, 27 жовтня, ресторани, кафе та їдальні працюватимуть з 8:00 до 18:00. При цьому в закладі зможе перебувати по одному відвідувачу на 10 квадратних метрів і не більше ніж 20 осіб одночасно», – повідомила прес-служба Чернівецької обласної державної адміністрації.

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на засіданні 23 жовтня встановила нове епідемічне зонування в Україні. Згідно з цим рішенням, міста Чернівці та Новодністровськ, Кельменецький, Кіцманський і Хотинський райони Чернівецької області потрапили до «червоної» зони.

При цьому обласні комісії отримали право встановлювати додаткові карантинні обмеження в регіонах.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що відомого режисера, родом з України, здолав коронавірус: перевели у реанімацію, стан важкий. У відомого режисера Романа Віктюка виявлено коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус атакував Франківськ, сотні хворих: "Готуємо ліжка, а їх - не вистачає" У зв'язку з великою заповненістю лікарень Івано-Франківська, в медустановах розміщують додаткові ліжка для хворих коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, що пандемія у новорічну ніч: як зустрінуть 2021 рік у Києві.