Лікарка-інфекціоністка Чернівецької обласної лікарні Ольга Кобевко заявила, що за сім місяців епідемії лікарню не забезпечили кисневими концентраторами. Відтак родичі пацієнтів самостійно купують кисневі балони. В облдержадміністрації звернулися до поліції перевірити цю інформацію.

Ольга Кобевко відреагувала на заяву чиновниці ОДА. Вона записала відео, яке опублікувала на своїй сторінці у соцмережі.

Лікарка говорить, що звернення заступниці голови Чернівецької ОДА Наталі Гусак до правоохоронних органів є тиском на медиків.

"Заява Наталі Гусак, що вона написала на мене заяву в правоохоронні органи, я вважаю це тиском на мене і на медиків. Ніколи медики не могли говорити голосно. І ця пандемія дозволила нам говорити. Тому що відновили авторитет білого халату, ми відновили повагу від людей і чиновники при цьому отримали негативний тиск. Бо люди бачать, що є медики, які рятують людей, а є медики, які паразитують на нашій роботі", - сказала Ольга Кобевко.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Лікарка порадила правоохоронним органам ретельно вивчити її ФБ-сторінку.

"Офіційно заявляю, що ці заяви є тиском на медиків. Після цього медики будуть боятися говорити, бо вони будуть знати, що є такі чиновники, які не мають жодного стосунку до медицини, але вони вміють писати заяви у правоохоронні органи. Правоохоронним органам раджу повністю опрацювати мою сторінку у Фейсбуці, які є відео та фотодокази, що саме відбувається у медицини", - зазначила лікарка.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що в Україні за добу 7 342 нових хворих на коронавірус, 113 померло.

Також портал Знай.uа писав, що львівський лікар розкрив страшний секрет коронавірусу - схожий на ВІЛ.

Також портал Знай.uа писав, що Супрун порадила, як повернути нюх при Covid-19: дотримуйтесь простої інструкції.