В Австралії у радіоведучої вкрали автомобіль Tesla, дівчина зуміла повернути його, при цьому ще й познущатися над горе-злодіями. Все-таки сучасні технологі ї- річ!

Як повідомляють місцеві ЗМІ, машиною власниця керувала дистанційно, коли вночі помітила, що її красуню за 70 тисяч викрали з гаража.

"Жінка відстежила машину через мобільний додаток і звернулася в поліцію. Сама ж сіла в машину друга і поїхала переслідувати злодіїв. Вона знижувала швидкість викраденого авто, включала звуковий сигнал і відкривала вікна", - йдеться в сюжеті.

Зрештою злодії вирішили кинути машину і бігти. На жаль для них, вони зробили ряд помилок, поспішаючи піти. Повідомляється, що крім ящика з інструментами один з злодіїв залишив свої водійські права в конверті, який був адресований їм самим.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілон Маск знову розбагатів на 2.9 мільярда доларів. Повідомляється, що гроші надійшли в якості "премії" за успішне управління компанією Tesla, ситуація якої навіть покращилася в розпал пандемії.

Як повідомляв Знай.uа, NASA перенесли політ космонавтів на МКС, так що політ відбудеться вже в наступному місяці.

Також Знай.uа повідомляв, Google Play заполонили віруси. Експерти перевірили додатки на наявність шкідливого коду, і виявили кілька додатків, які можуть красти особисті дані користувач.