Військовослужбовці Нацгвардії розшукали хлопчика, що зник вчора вдень, пішов гуляти та не повернувся додому. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Чернівецької області.

Правоохоронці зверталась до громадян з проханням допомогти у пошуках 9-річного хлопця. Зі слів батька, вдень хлопець пішов з дому кататися на велосипеді та не повернувся додому.

На його пошуки кинули значні сили. У пошуках були задіяли інспекторів ювенальної превенції, співробітників кінологічного центру ГУНП в Чернівецькій області, слідчо-оперативну групу та особовий склад Садгірського відділення поліції, а також всі наряди поліції на території Чернівців, недержавні охоронні структури, перевізників, служби таксі і громадськість.

Наразі життю та здоров'ю хлопчика нічого не загрожує.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Києвом дідусь загубив у лісі двох маленьких онуків - захопився грибами. Пенсіонер намагався самостійно знайти онуків, але це йому не вдалося і він подзвонив в поліцію і повідомив про зникнення дітей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що на Буковині розшукали зниклу після сварки з мамою школярку - вдома зустрічають з ременем і сльозами. У Чернівецькій області правоохоронці розшукали неповнолітню дівчинку, яка після сварки з мамою пішла з дому і не поверталась.

Також портал Знай.uа писав, що у Франківську двоє малюків просили у перехожих їжу, сидячи на підвіконні: "Мама пішла" Перехожа почула крики про допомогу, які доносилися з квартири на першому поверсі і відразу викликала поліцію.