У Чернівецькій області померла староста села Чепоноси Рукшинської об’єднаної територіальної громади Валентина Дудка.

Валентина Іванівна Дудка
Валентина Іванівна Дудка

Про це повідомляє у Facebook Хотинська районна державна адміністрація.

"Колектив та голова районної державної адміністрації висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу смерті старости села Чепоноси Рукшинської об’єднаної територіальної громади, ветерана органів місцевого самоврядування, колишнього Чепоніського сільського голови – Валентини Іванівни Дудки", – йдеться у повідомленні.

"На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. В цю гірку мить щиро поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі", – йдеться у тексті співчуття.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також слова співчуття у Facebook висловили представники Хотинської районної ради та Рукшинської ОТГ.

"Депутатський корпус, керівництво та виконавчий апарат Хотинської районної ради глибоко сумують з приводу передчасної смерті старости села Чепоноси Рукшинської об’єднаної територіальної громади, ветерана органів місцевого самоврядування, колишнього Чепоніського сільського голови кількох скликань – Валентини Іванівни Дудки.

У ці скорботні дні ми поділяємо сум і тугу рідних та близьких покійної. Світлий, добрий спомин про Валентину Іванівну назавжди залишиться в серцях усіх, хто знав, любив та поважав цю достойну людину", - йдеться на сторінці Хотинської районної ради.

"Неможливо повірити і неможливо зрозуміти. Але сталося непоправне. Життя шановного колеги і просто хорошого, чуйного людини - Валентини Іванівни Дудки.

Усі співробітники та депутатський корпус Рукшинської ОТГ висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Валентини Іванівни.

У нашій пам'яті вона назавжди залишиться хорошим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Сумуємо і підтримуємо рідних у важкі години. Нехай Опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати рідної людини, а наші молитви і щирі співчуття полегшать скорботу сім'ї.

Вічна пам'ять..." - пише Рукшинська об'єднана територіальна громада.