На 36-му році життя раптово помер тренер-гравець чернівецької команди.

30 жовтня раптово помер тренер чернівецької команди з хокею на траві Віктор Тодеренчук. Про це пише chernivtsisport.com.

Цю сумну новину повідомив Юрій Коблюк.

«Віктор прожив життя сумлінної та чесної людини. Наші виїзди і тренування будуть біднішими без його гумору, сміху, нескінченної енергії. Він залишиться в наших серцях надійним товаришем, мудрим порадником, завжди готовим прийти на допомогу в будь-якій ситуації», - написав Юрій Коблюк.

Причина смерті спортсмена - серцева недостатність.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Портал «ЧернівціСпорт» висловив співчуття рідним і близьким покійного.

Нагадаємо, у віці 66 років помер український актор, заслужений артист України Олександр Немченко, який встиг прославитися на весь Радянський Союз ще студентом, зігравши у фільмі Леоніда Бикова "В бій ідуть тільки «старики»", випущеному на екрани у 1973 році.

Про це повідомляє Вінницький академічний музично-драматичний театр ім.Миколи Садовського на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

У легендарній картині Бикова Немченко виконав роль барабанщика співочої ескадрильї Івана Федоровича.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Харковом помер директор легендарного заводу - його поважала вся Україна.

Як повідомляв портал Знай.uа Личаківський цвинтар у Львові засяяв тисячами лампадок: любимо і пам'ятаємо.

Також портал Знай.uа писав про похорони і поцілунки з "перчиком": померлий від Covid-19 митрополит зможе забрати когось "з собою"