Громадську діячку з Буковини нагородили орденом княгині Ольги.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

Президент України нагородив буковинську громадську діячку Марію Нікітіну орденом княгині Ольги ІІІ ступеня. Відповідний указ Володимир Зеленський підписав 30 жовтня.

Високу відзнаку буковинка отримала за «вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм», – вказано у тексті документа.

Марія Нікітіна є заступницєю голови громадської організації "Чернівецьке об’єднання "Захист", була депутаткою Вижницької міської ради.

Через "кришталеву хворобу" вона з дитинства пересувається в інвалідному візку, тривалий час працює у сфері захисту прав людей з інвалідністю.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що матері загиблого в катастрофі під Харковом курсанта вручили медаль сина - ридає вся Україна. Матері сержанта військової служби за контрактом Миколи Микитченка, який загинув під час авіакатастрофи під Чугуєвом 25 вересня, вручили медаль "За військову службу Україні".

Також портал Знай.uа писав, що юні гімнастки із Запоріжжя побили рекорд України - таких трюків не бачили в жодному цирку. Гімнастки з міста Запоріжжя потрапили до Книги рекордів України, юні вихованці народного художнього колективу циркової студії "Едельвейс" продемонстрували програму "флеш-циркуш".

Також портал Знай.uа писав, що львівські гімнастки взяли медалі на чемпіонаті України - гідна заміна Подкопаєвій. Львів'янки стали призерками чемпіонату України з художньої гімнастики.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще