На Кіцманщині розшукують зниклого чоловіка. Обабіч дороги знайшли велосипед чоловіка.

3 листопада, у місті Кіцмань пішов з дому і зник Омелян Фівчук.

Зник Омелян Фівчук
Зник Омелян Фівчук

На вигляд чоловікові 75-80 років.

Чоловік у першій половині дня пішов з велосипедом дорогою в бік села Дубівці. Досі так і не повернувся. Про це пише Кіцмань.City.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

4 листопада, неподалік кільцевої дороги в бік Дубівців обіч дороги було виявлено його велосипед.

Якщо хтось бачив чоловіка, просять повідомити інформацію за телефонами:

0 (50) 664 27 16 або 102.

Нагадаємо, що два київських рибалки підняли в небо авіацію. У Києві шукають двох чоловіків, які вирушили на риболовлю на надувному човні і зникли у Вишгородському районі недалеко від Межигір'я. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області.

До пошуків залучи авіацію - вертольоти ДСНС. Рятувальники обстежили берегову лінію Київського моря з двох сторін від Вишгорода до селища Страхолісся.

Поки що пошуки не дали ніяких результатів. Пізніше був знайдений автомобіль, на якому приїхали чоловіки і надувний човен.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Львові зник чоловік з дивовижними очима - в нього закохувалися всі жінки.

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівцях з'явиться "рятувальне коло" для хворих коронавірусом - влада готує 4 мільйони.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові красуня-білявка обчистила магазин і потрапила на камеру: вибухова і нахабна